Kaip informavo CSKA klubas, 31-erių gynėjas Maskvoje treniruosis individualiai ir neturės kontakto su pagrindine komanda, kuriai nuo šio sezono atstovauja Marius Grigonis.

„Klubas ir žaidėjas nepasiekė susitarimo dėl kontrakto nutraukimo, todėl Mike'as, kaip ir kiti su CSKA sutartis turintys žaidėjai, yra klubo narys. Dėl šios priežasties Mike'as treniruojasi individualiai ir neprisijungs prie pagrindinės ekipos treniruočių“, – informuoja CSKA.

Rezultatyvumu Eurolygoje išsiskiriantis ir individualiu meistriškumu pasižymintis krepšininkas su CSKA pasirašė trejų metų sutartį 2020-ųjų vasarą, todėl amerikietis iki šiol yra klubo dispozicijoje.

Kaip praėjusį pavasarį tvirtino CSKA prezidentas Andrejus Vatutinas, nėbėra jokių galimybių, jog krepšininkas vėl galėtų tapti klubo nariu. Jo ir trenerio D. Itoudžio pasaulėžiūra ir požiūris į darbą išsiskyrė radikaliai, anot šaltinių, M. Jamesas su kai kuriais krepšininkais konflikavo ir komandos rūbinėje. Pasak A. Vatutino, tiek daug konfliktų CSKA komandoje per vieną sezoną dar nėra buvę.

Dėl nuolatinių kivirčų M. Jamesas buvo suspenduotas ir praėjusį sezoną užbaigė ne Eurolygoje, o Bruklino „Nets“ komandoje NBA lygoje – už Atlanto jis spėjo sudalyvauti 13-oje reguliariojo sezono rungtynių ir 9 atkrintamųjų varžybų rungtynėse.

Krepšininkas netgi turėjo CSKA leidimą NBA laisvųjų agentų rinkoje, tačiau šią vasarą jokio konkretaus pasiūlymo iš pajėgiausios pasaulio lygos klubų nesulaukė. Paskutiniu metu jis dalyvavo Los Andželo „Lakers“ peržiūroje.

M. Jameso kontraktas su CSKA galioja dar du sezonus, todėl abi pusės šiuo metu veda derybas dėl sutarties nutraukimo ir nori jas užbaigti sau kuo palankesniu rezultatu.

Tiesa, anto Gazzeta.gr, M. Jamesas ir klubo atstovai derėsis ir dėl galimo amerikiečio sugrįžimo į pagrindinę CSKA sudėtį.

Šiuo metu gynėjų pozicijoje CSKA turi M. Grigonį, Aleksejų Švedą, Gabrielį Lundbergą, Danielį Hackettą ir atsarginius Ivaną Uchovą bei Aleksandrą Chomenką.

Neseniai A.Vatutinas yra užsiminęs, kad komandai yra būtinas dar vienas gynėjų grandies krepšininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)