Raudoną CSKA aprangą išbandė ir pirmasis šio sezono klubo naujokas Marius Grigonis, kuris ją vilkės artimiausius tris sezonus. Buvęs Kauno „Žalgirio“ lyderis per metus uždirbs po daugiau nei 1,3 milijono eurų.

Vietoj legendinės CSKA bazės, įsikūrusios netoli „Megasport“ arenos, kuria naudojosi visos klubo komandos ir administracija, šiuo metu klubas priverstas plėšytis per kelias skirtingas milžiniško miesto vietas, skelbiama CSKA klubo svetainėje.

Treniruotėms pasirinkta toliau nuo miesto centro viename rajone esanti krepšinio mokyklos arena, tačiau čia, anot klubo pranešimo, reikia patalpas pritaikyti klubo poreikiams: sutvarkyti rūbines, įrengti treniruoklių salę bei kitas reikiamas erdves.

Pirmoji treniruotė išsiskyrė ne pratimų gausa ar dideliu fiziniu krūviu, o nuotaika: šypsenos, rankų paspaudimai, apkabinimai.

Krepšininkai džiaugėsi matydami senus bičiulius ir sveikino naujokus.

Vladimiras Ivlevas daug bendravo su geru bičiuliu Semionu Antonovu, Aleksejus Švedas apšilimo metu laikėsi greta Nikitos Kurbanovo, o po treniruotės kalbėjosi su Willu Clyburnu ir Tornike Šengelija, vokietis Johannesas Voigtmannas mielai dalinosi įspūdžiais iš Tokijo olimpinių žaidynių.

A. Švedas po treniruotės atsakė į gerbėjų klausimus ir atskleidė pokalbio su strategu Dimitrios Itoudžiu detales.

„Kelis kartus kalbėjomės su Itoudžiu. Turime tuos pačius tikslus, abu nemėgstame pralaimėti ir galvojame tik apie maksimalų rezultatą.

Žinoma, aptarėme mano žaidimo laiką ir poziciją aikštėje. Ne paslaptis, galiu žaisti keliose pozicijose, tiek pirmu, tiek antru ar trečiu numeriu.

Man nėra didelio skirtumo, tikiuosi būti naudingu visose grandyse, kur mano gebėjimus norės išnaudoti strategas. Labai džiaugiuosi grįžęs į CSKA ir nekantriai laukiu sezono pradžios“, – kalbėjo A. Švedas.

Krepšinio salę palikus žaidėjams čia dar liko trenerių štabo nariai, kurie gerą pusvalandį aptarė pasiruošimo planą.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)