42-ejų M. Lukauskis sportinių batelių ant vinies kabinti dar nesiruošia. Oficialiai paskelbta, kad atakuojantis gynėjas dar bent vieną sezoną žais aukščiausioje Lietuvos lygoje – jis pasirašė sutartį su Alytaus „Dzūkijos“ klubu.

Tai reiškia, kad grįžęs ant parketo Mindaugas taps ir dar vienu rekordininku – visų laikų vyriausiu LKL krepšininku. Iki šiol šis rekordas priklauso Algimantui Paviloniui, kuris šalies čempionate žaidė būdamas 42 metų, 3 mėnesių ir 15 dienų.

M. Lukauskis yra gimęs gegužės 19-ąją, o tai reiškia, kad išbėgęs į aikštę su „Dzūkijos“ apranga oficialiose LKL rungtynėse jis taps nauju lygos vyriausiu žaidėju.

Pažymėtina kad A. Pavilonis šį rekordinį pasiekimą taip pat fiksavo būdamas Alytaus komandos nariu – paskutinį savo sezoną 1995-1996 m. jis atstovavo šio Dzūkijos miesto SAVY ekipai.

198 cm ūgio M. Lukauskis LKL žaidžia nuo 1996-ųjų. Alytuje jis jau yra rungtyniavęs 2002-2003 m. sezone.

Praėjusį sezoną veteranas praleido „Šiaulių“ komandoje ir vidutiniškai per rungtynes rinko po 8,9 taško bei atkovojo po 2,6 atšokusio kamuolio.

Primename, kad Alytaus komandą ateinantį sezoną treniruos Ramūnas Cvirka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)