Pasak stratego, didžioji dalis komandos turėjo pakankamai laiko poilsiui.

„Visi grįžtame su dideliais lūkesčiais. Manau, kad turėjome pakankamai laiko pailsėti, išskyrus tuos, kurie dalyvavo olimpinėse žaidynėse.

Taigi, dauguma žaidėjų yra švieži, pasiruošę, ir su nauja energija pradedame pasiruošimą. Kol kas labai toli į priekį nežvelgiame, dabar svarbu žaidėjus paruošti fiziškai, įgauti ritmą.

Manau, kad po savaitės, kai treniruotes perkelsime į Andorą, jau turėsime visą komandą. Komandos branduolį išsaugojome, pamažu bandysime integruoti naujokus“, – sakė Š. Jasikevičius.

Komandos gretose kol kas tik 9 pagrindinės ekipos žaidėjai – ispanai Pierre'as Oriola, Sergi Martinezas ir šios šalies pilietybę turintis juodkalnietis Nicola Mirotičius, amerikiečiai Kyle'as Kuričius, Brandonas Daviesas bei Graikijos pilietybę turintis Nickas Calathesas, latvis Rolandas Šmitas, turkas Sertačas Šanli bei lietuvis Rokas Jokubaitis.

Ispanijos rinktinei Tokijo olimpinėse žaidynėse atstovavęs snaiperis Aleksas Abrinesas ir Argentinos atakoms vadovavęs įžaidėjas Nicolas Laprovittola gavo keliomis dienomis ilgesnes atostogas ir prie komandos treniruočių prisijungs vėliau.

Dėl asmeninių priežasčių tik savaitės gale treniruotes su ekipa pradės amerikietis Cory Higginsas.

R. Jokubaitis į Barseloną atvyko tiesiai iš JAV, kur dar praėjusį penktadienį Las Vegaso NBA Vasaros lygoje atstovavo Niujorko „Knicks“ ekipai. Aikštėje jis pasirodė trejose Vasaros lygos rungtynėse, žaidė epizodiškai ir vidutiniškai per jas rinko po 6,3 taško.

Prieš pirmąją treniruotę krepšininkai antradienį viešėjo pas klubo medikus, kurie tyrė jų sveikatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)