„Džiaugiamės, jog pavyko į komandą susigrąžinti Igną – tai buvo vienas mūsų prioritetų šį tarpsezonį, – sakė komandos vyriausiasis treneris Marius Leonavičius. – Praėjusį sezoną jis puikiai įsiliejo į komandą ir su kiekvienomis rungtynėmis demonstravo vis brandesnį žaidimą, puikiai darbavosi ir vasarą. Tikimės, kad I. Sargiūnas bus vienas pagrindinių ginklų artėjančiame sezone.“

Perspektyvusis I. Sargiūnas debiutiniame jam 2020–2021 metų sezono „Betsafe–LKL“ čempionate sužaidė 21 rungtynes, per kurias vidutiniškai aišktelėje praleisdavo po 24 minutes bei pelnė po 9,5 taško, atkovojo po 2,6 kamuolio, atliko po 2,1 rezultatyvaus perdavimo bei rinko po 8,3 naudingumo balo.

Rezultatyviausias kauniečio pasirodymas sezone buvo užfiksuotas ketvirtfinalio susitikime su Utenos „Juventus“ ekipa, kuomet gynėjas surinko 27 taškus ir pridėjo 4 atkovotus kamuolius bei 2 rezultatyvius perdavimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)