Karjerą 30-metis krepšininkas pratęs Eurolygoje debiutuosiančio „Monaco“ klubo gretose, skelbia „BasketNews.lt“ žurnalistas Donatas Urbonas.

Anot pranešimo, Monako klubas su D. Motiejūnu sudarys vienų metų trukmės sutartį.

Paskutinį sykį Eurolygoje D. Motiejūnas žaidė dar 2012-aisiais, kai atstovavo Gdynės „Asseco Trefl“ komandai. Ją kurį laiką treniravo lietuvis Tomas Pačėsas.

2011-2012 m. sezone D. Motiejūnas Eurolygoje sužaidė 10 rungtynių, per kurias vidutiniškai pelnė po 12,5 taško.

Vėliau D-Mo pakėlė sparnus į NBA, o paskutinius ketverius metus (su trumpu sugrįžimu į JAV) praleido Kinijos elitinėje krepšinio lygoje.


Šią vasarą vykusioje olimpinėse atrankoje Lietuvos rinktinės treneriui Dariui Maskoliūnui aukštaūgio paslaugų neprireikė.

213 cm ūgio D. Motiejūnas gali žaisti vidurio puolėjo ir sunkiojo krašto puolėjo pozicijose.

„Monaco“ komandoje, kuri laimėjo praėjusio sezono Europos taurės turnyrą, kitą sezoną žais ir Kauno „Žalgirį“ vasarą palikęs Nigelas Hayesas. Ekipoje rungtyniaus ir dar vienas buvęs žalgirietis Leo Westermannas.

Primename, kad „Žalgiryje“ savo karjerą pradėjo ir D. Motiejūnas, Eurolygoje su Kauno komandos marškinėliais debiutavęs dar 2007-2008 m. sezone.

Komandos treneriu toliau dirbs juodkalnietis Zvezdanas Mitrovičius.

Eurolygos sezonas prasidės spalio mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)