Žalgiriečiams kitos savaitės pradžioje, rugpjūčio 16–17 dienomis, bus atliktos medicininės patikros bei fizinio rengimo testai. Sutvarkius privalomas priešsezonio procedūras, Martino Schillerio vadovaujami „Žalgirio“ krepšininkai rugpjūčio 18-ąją pradės darbus pirmoje bendroje treniruotėje.

Jau yra aišku, kad prieš prasidedant naujam sezonui „Žalgiris“ sužais penkerias draugiškas rungtynes, kurias tiesiogiai galės stebėti ir ištikimiausi klubo sirgaliai.

Rusėjo 1-ąją žalgiriečiai stos į kovą su Krasnodaro „Lokomotiv“ krepšininkais, o rugsėjo 3-ąją žais su Panevėžio „Lietkabelio“ klubu. Abu susitikimai vyks Kaune.

Po treniruočių stovyklos Kaune žalgiriečiai rugsėjo 7-ąją pakels sparnus į Turkiją, kur sužais trejas draugiškas rungtynes „Gloria Cup“ turnyre. Į šį kasmet organizuojamą turnyrą „Žalgiris“ grįžta po vienerių metų pertraukos.

Grįžus į Lietuvą, „Žalgirio“ krepšininkai užbaigs pasiruošimą naujajam sezonui bei lauks pirmųjų oficialių rungtynių. Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezonas kauniečiams turėtų prasidėti rugsėjo 20 d., o Eurolygos kovos startuos spalio 1-ąją.

Primename, kad šią vasarą su Kauno klubu atsisveikino Augustine'as Rubitas, Marius Grigonis, Nigelis Hayesas, Thomas Walkupas, Patricio Garino, Martinas Gebenas, Steve'as Vasturia.

Sutartys sudarytos su Mantu Kalniečiu, Edgaru Ulanovu, Nielsu Giffey, Janiu Strelnieku, Tyleriu Cavanaugh ir Joshu Nebo.

Toliau Kauno ekipoje rungtyniaus Lukas Lekavičius, Paulius Jankūnas, Artūras Milaknis, Joffrey Lauvergne'as, Marekas Blaževičius ir Karolis Lukošiūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)