25-erių metų krepšininkas į NBA atvyko 2015-ais metais, kai naujokų biržoje septintuoju šaukimu jį pasirinko Denverio „Nuggets“ ekipa. Kolorado valstijos klube gynėjas praleido du su puse sezono, o 2018-ų vasarį po trijų klubų įvykdytų mainų atsidūrė Niujorko „Knicks“ komandoje.

Didžiausio JAV miesto klube įžaidėjas rungtyniavo iki 2018-19 metų sezono pabaigos, o palikęs Niujorką sudarė sutartį su Jutos „Jazz“ ekipa. Pastarajame klube afrikietis praleido vieną sezoną, kuriame fiksavo 7,3 taško ir 2,1 rezultatyvaus perdavimo vidurkius.

Baigęs vidurinę mokyklą įžaidėjas atsisakė pajėgių JAV universitetų pasiūlymų ir išvyko rungtyniauti į Kiniją. 2014-15 metų sezone Guangdongo „Southern Tigers“ klube praleidęs gynėjas buvo kamuojamas traumų ir viso sužaidė vos 12 rungtynių, kuriose fiksavo 18 taškų, 6,3 atkovoto kamuolio ir 5,9 rezultatyvaus perdavimo vidurkius.

Itin atletiškas krepšininkas NBA lygoje neįsitvirtino dėl savo prasto taiklumo atakuojant iš toli. Per 300 už Atlanto sužaistų rungtynių Mudiay pasižymėjo vos 32 proc. tritaškių metimų taiklumu.

Sėkmingiausias įžaidėjui buvo 2018-19 metų sezonas, kai atstovaudamas „Knicks“ ekipai jis rinko po 14,8 taško, 3,3 atkovoto kamuolio ir 3,9 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes. Niujorke Mudiay sužaidė ir rezultatyviausias savo karjeros rungtynes, kai 2018-ų gruodžio 14-ą dvikovoje su Šarlotės „Hornets“ jam pavyko pelnyti net 34 taškus.

Pastarąjį sezoną NBA dėmesio nesulaukęs krepšininkas praleido be klubo. Jei Mudiay atvyks į Kauną, „Žalgiris“ taps pirmąja jo karjeros Europoje stotele.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)