33-ejų metų vidurio puolėjas per karjerą išmaišė visą Europą – žaidė gimtinėje, Latvijoje, Ukrainoje, Turkijoje, Izraelyje, Rusijoje, Serbijoje, Prancūzijoje, Ispanijoje ir Lietuvoje.

Vilniaus „Ryto“ komandoje baltarusis praleido dalį 2018-2019 m. sezono ir buvo vienu iš jos vedlių. A. Parachovskis stipriai prisidėjo prie to, kad „Rytas“ sostinėje laimėtų 2019-ųjų Karaliaus Mindaugo taurę, finale netikėtai įveikęs Kauno „Žalgirį“. Tąsyk aukštaūgis buvo išrinktas turnyro naudingiausiu krepšininku (MVP).

Paskutinį sezoną A. Parachovskis praleido Ispanijos ACB lygoje, kur vilkėjo Andoros „Morabanc“ komandos marškinėlius – Ispanijos čempionate jis pelnė po 6 taškus ir atkovojo po 4,2 atšokusio kamuolio.

Primename, kad K. Maksvytis liepos pradžioje pratęsė sutartį su Rusijos klubu, kuriame dirbs dar bent vieną sezoną. Permėje lietuvis dirba nuo 2019-ųjų. Praėjusį sezoną ekipoje žaidė ir du lietuviai krepšininkai – Adas Juškevičius ir Eigirdas Žukauskas.

Pats K. Maksvytis yra minimas kaip vienas iš pagrindinių kandidatų perimti atsilaisvinusią Lietuvos vyrų rinktinės vyriausiojo trenerio kėdę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)