R. Kurtinaitis, kalbėdamas Krepšinis.net portalui apie ypač prastą „Chimki“ sezoną, minėjo kelias esmines priežastis: prastą pasiruošimą, ligas, traumas, o vėliau ir atsiliepusį finansinį faktorių.

„Prasidėjo klubo finansinės problemos, nuo spalio mėnesio vienam žaidėjui pradėjo skaudėti nugarą, kitam – koją, o pasirodo, atlyginimai nemokami. Aš nesekiau, kaip ten yra, nes krepšinis, krepšinis...

Užsieniečiai turtingi, jie iš NBA, jie sakė: mes profesionalai, mums nemoka, ne iš meilės atvažiavome į Rusiją, atvažiavome dirbti. Bandžiau burti, kad krepšinis ir pinigai atskirai, bet ne tie laikai, ne ta šalis ir ne tie žmonės“, – žurnalistei Gabrielei Miknevičiūtei teigė R. Kurtinaitis.

Nors treneris iš Lietuvos darbo neteko praėjusio sezono viduryje, iki šiol palaiko gerus santykius su buvusia savo darboviete ir net sulaukė iš jos prašymo gelbėti.

Panašu, „Chimki“ kitą sezoną nežais net Vieningoje lygoje, jei neįvyks kardinalių pasikeitimų.

„Norėjosi spjauti... Žinote, kaip man su pralaimėjimais, negaliu pasakyti, kad man 8 vieta gera. Man yra pirma, o kitos – paskutinės. Bet su klubu esame daugiau nei draugiškuose santykiuose, visi matėme problemą ir ji nebuvo, kad pralaimėjai ir tave atleido.

Aš į komandą įdėjau daug širdies, pastangų surasti rėmėjus. Pradirbau 8 metus, pats sukūriau komandą, aišku, maloniau būtų tai padaryti namie – Lietuvoje. Bet taip gavosi, manimi pasitikėjo, gerbė. Klubas ir dabar skambina, kad padėčiau su rėmėjais, nes dabartiniai remti atsisakė“, – portalui Krepšinis.net pasakojo strategas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)