Italas Simone Fontecchio oficialiai pakėlė sparnus į Vitorijos „Baskonia“ (Ispanija) ekipą, kurioje prisijungs prie lietuvių Roko Giedraičio ir Tado Sedekerskio.

Beje, R. Giedraitis prieš metus atvyko lygiai tokiu pačiu maršrutu, o snaiperį ALBA gretose tuomet pakeitė būtent S. Fontecchio.

25-erių puolėjas Eurolygoje pasižymėjo 10,6 taško, 3,4 atkovoto kamuolio ir 1,6 rezultatyvaus perdavimo vidurkiais.

Vokietijos čempionus taip pat palieka ilgametis įžaidėjas Peytonas Siva. Penkerius metus Berlyne praleidęs 30-metis amerikietis naujų iššūkių ieškos Australijos pirmenybėse.

Tiesa, jis keliasi ne į patį Žaliąjį kontinentą, o į gretimą Naująją Zelandiją. Gynėjas atstovaus Oklando „New Zealand Breakers“ ekipai, rungtyniaujančiai Australijos NBL lygoje.

Praėjusiame Eurolygos sezone P. Siva rinko 10,1 taško ir 5,2 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Primename, kad ALBA anksčiau taip pat paliko puolėjas Nielsas Giffey, kitame sezone vilkėsiantis Kauno „Žalgirio“ marškinėlius, taip pat Lorenzas Brenneke.

Kol kas berlyniečiai pristatė vienintelį naujoką – po pertraukos į klubą grįžtantį Izraelio įžaidėją Tamirą Blattą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)