Marca.com skelbia, kad dar vieno sezono trukmės kontraktą su „Barcelona“ turinčiam, tačiau dėl jo nutraukimo per agentus besiderančiam A. Hangai pasiūlymą pateikė „Real“ klubas.

Anot pranešimo, „Real“ 32-ejų metų 201 cm ūgio krašto puolėjui siūlo trejų metų trukmės sutartį.

Informuojama, kad A. Hanga nebepatenka į Š. Jasikevičiaus ateities planus, todėl krepšininko agentas ir derasi dėl sutarties nutraukimo sąlygų.

Susidomėjimą gynybiniais įgūdžiais garsėjančiu vengru yra išreiškusi ir Vitorijos „Baskonia“, kur A. Hanga žaidė 2013-2017 m.

Būtent iš baskų krašto vengras 2017-aisiais ir persikėlė į Katalonijos komandą.

Šiame Eurolygos sezone A. Hanga su „Barcelona“ dalyvavo 41 rungtynėse ir vidutiniškai ant parketo praleido po 16 min., pelnė po 4,6 taško ir atkovojo po 2,2 atšokusio kamuolio.

Visgi finalo ketverte iš Š. Jasikevičiaus krepšininkas beveik nebesulaukė pasitikėjimo. Laimėtose pusfinalio rungtynėse su Milano „Olimpia Armani“ jis žaidė 7 min., o pralaimėtame finale Stambulo „Anadolu Efes“ komandai ant parketo jis praleido vos 7 sek.

Anot Marca.com pranešimo, tokioje pačioje situacijoje kaip ir A. Hanga yra atsidūręs kitas „Barcelonos“ puolėjas Victoras Claveras, kurio agentas šiuo metu derasi dėl kontrakto nutraukimo su Katalonijos klubu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)