A grupės, kurioje dar žaidžia ir rusai, batalijas pergalingai pradėjo Vokietijos krepšininkai, kurie po atkaklios kovos 82:76 (19:22, 21:20, 22:25, 20:9) įveikė Meksikos atstovus.

Vokiečiai ilgai atsiliko, o ketvirto kėlinio pradžioje turėjo šešių taškų deficitą (62:68), tačiau tada spurtavo net 18:3 ir nusitiesė kelią į pergalę – 80:71.

Nugalėtojus į priekį vedė Joshiko Saibou su 17, Isaacas Bonga su 13 (9 atk. kam.), Moritzas Wagneris ir Andreasas Obstas su 11 bei Johannesas Voigtmannas su 10 taškų (10 atk. kam.).

Daugiau nei pusę meksikiečių taškų sumetė Francisco Cruzas ir Gustavo Ayonas (15 atk. kam.), pasižymėję atitinkamai 30 ir 18 taškų.

B grupėje Splite varžosi šeimininkė Kroatija, Brazilija ir Tunisas.

Vietas Tokijo olimpinėse žaidynėse jau yra užsitikrinusios aštuonios komandos: šeimininkė Japonija, JAV, Argentina, Australija, Prancūzija, Ispanija, Nigerija ir Iranas.

Prie jų prisijungs dar keturios šalys, laimėjusios kvalifikacinius turnyrus Lietuvoje, Kroatijoje, Serbijoje ir Kanadoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)