„Esu labai laimingas, jog papildžiau Venecijos komandos gretas ir dėkoju klubui už parodytą dėmesį“, – klubo svetainei kalbėjo M. Echodas.

„Tai pirmas kartas, kuomet pasirašiau sutartį su užsienio klubu, tai naujas skyrius mano gyvenime ir karjeroje. Tikiu, kad tai bus nuostabi patirtis. Dukart teko žaisti prieš Venecijos klubą ir mačiau iš šalies, kokia tai solidi organizacija.

Be to, turiu draugų, kurie žaidė šiame klube, tai Andrew Goudelockas, Gediminas Orelik ir Deividas Dulkys. Jie pasidalino pozityvia patirtimi apie klubą ir nuostabų Venecijos miestą. Tai aukšto lygio klubas Italijoje ir žinomas vardas Europoje.

Asmeniškai tikiuosi greitai prisitaikyti prie naujos aplinkos, sėkmingai integruotis į komandą. Aš vis dar jaunas žaidėjas, noriu tobulėti ir laimėti“, – kalbėjo M. Echodas.

Klubo pranešime neatskleidžiama kontrakto trukmė, tačiau užsimenama, jog sudaryta ilgalaikė sutartis.

Praėjusiame debiutiniame savo FIBA Čempionų lygos sezone 23 metų M. Echodas rinko po 18,5 taško, 5,8 atkovoto kamuolio ir 17,8 naudingumo balo statistiką.

LKL čempionate M. Echodas per rungtynes vidutiniškai pelnė po 11,7 taško, atkovojo po 6,6 kamuolio ir rinko po 14,8 naudingumo balo.

Walterio De Raffaele vadovaujama „Umana Reyer“ pasiekė pusfinalį, čia 0-3 nusileido Milano „Olimpia“ ekipai. „Eurocup“ turnyre Venecijos komanda varžėsi A grupėje ir užėmė paskutinę vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)