Olimpinės atrankos turnyro rungtynės tarp Lietuvos ir Venesuelos rinktinių „Žalgirio“ arenoje prasidės 19.30 val. Pusvalandžiu anksčiau – 19 val. – „Wembley“ stadione nuaidės žūtbūtinio mūšio tarp futbolo grandų pradžią skelbiantis švilpukas.

Taigi, prabėgus pusvalandžiui sporto gerbėjai turės pasirinkimą – įdėmiai stebėti kurių nors vienų iš šių rungtynių transliaciją arba per keletą skirtingų prietaisų sekti abiejų mačų eigą.

Be abejo, pasauliniu mastu šių dviejų renginių populiarumo lyginti net negalima, tačiau žinant lietuvių pomėgį krepšiniui ir olimpinio atrankos turnyro svarbą šaliai, dvejojančių dėl pagrindinio pasirinkimo neturėtų trūkti.


Ir tai bus viena iš dviejų šios savaitės dienų, kai Europos čempionato atkrintamųjų ir olimpinės atrankos turnyro rungtynių laikas susikryžiuos.

Didžiausia įvykių sankaupa laukia savaitgalį – šeštadienį vyks ir olimpinės krepšinio atrankos pusfinalio etapo mačai, ir Europos futbolo čempionato ketvirtfinalio kovos. Jau yra aišku, kad patekusi į pusfinalį (nesvarbu iš kurios grupės pozicijos), Lietuvos rinktinė savo rungtynes žaistų 19.30 val. Taigi, tokiu atveju mačas vėl susidubliuotų su futbolo čempionato atkrintamųjų rungtynėmis tarp Čekijos ir Danijos rinktinių.

Kitomis šios savaitės dienomis svarbiausių sporto įvykių laikas nesusikirs.

Pateikiame lietuviams aktualiausių šios savaitės sporto įvykių tvarkaraštį – jame įtraukti Lietuvos rinktinės ir kitų olimpinės atrankos Kaune rungtynių laikai bei preliminarūs olimpinės atrankos pusfinalių ir finalų laikai, taip pat UEFA Euro 2020 čempionato atkrintamųjų varžybų rungtynės.

Antradienis, birželio 29 d.

16.30Olimpinė krepšinio atrankaLenkija – Angola
19.00UEFA Euro 2020 aštuntfinalisAnglija – Vokietija
19.30Olimpinė krepšinio atrankaLietuva – Venesuela
22.00UEFA Euro 2020 aštuntfinalisŠvedija – Ukraina


Trečiadienis, birželio 30 d.

16.30Olimpinė krepšinio atrankaAngola – Slovėnija
19.30Olimpinė krepšinio atrankaVenesuela – Korėja


Ketvirtadienis, liepos 1 d.

16.30Olimpinė krepšinio atrankaSlovėnija – Lenkija
19.30Olimpinė krepšinio atrankaLietuva – Korėja


Penktadienis, liepos 2 d.

19.00UEFA Euro 2020 ketvirtfinalisŠveicarija – Ispanija
22.00UEFA Euro 2020 ketvirtfinalisBelgija – Italija

Šeštadienis, liepos 3 d.

16.30Olimpinė krepšinio atrankapusfinalis
19.00UEFA Euro 2020 ketvirtfinalisČekija – Danija
19.30Olimpinė krepšinio atrankapusfinalyje žais Lietuva*
22.00UEFA Euro 2020 ketvirtfinaliskomandos dar paaiškės

*jei pateks

Sekmadienis, liepos 4 d.

19.30Olimpinė krepšinio atrankafinalas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (171)