29-erių metų 203 cm ūgio krepšininkas su Stambulo klubu pasirašė sutartį dviem sezonams.

Krepšininkas į Turkiją keliasi iš Ispanijos klubo, kuriam atstovavo nuo 2019-ųjų, praėjusią vasarą su „Baskonia“ jis tapo šalies čempionu.

Pastarąjį sezoną A. Polonara atliko labai svarbų vaidmenį „Baskonia“ žaidimo schemose. Vidutiniškai per Eurolygos rungtynes sunkiojo ir lengvojo krašto puolėjo pozicijose galintis žaisti krepšininkas rinko po 12,2 taško, atkovojo po 6,6 kamuolio ir perėmė po 1,2 kamuolio.

Vitorijos komandoje jis žaidė kartu su lietuviais Roku Giedraičiu ir Tadu Sedekerskiu. „Fenerbahče“ gretose Lietuvos krepšininkų kitą sezoną greičiausiai nebus – Edgaras Ulanovas Stambulo klubą jau paliko.

Šiuo metu A. Polonara su Italijos rinktine ruošiasi kovoti dėl olimpinio kelialapio Serbijos sostinėje Belgrade vyksiančiame atrankos turnyre.

Italai su Puerto Riku jau pateko į pusfinalį, kadangi iš turnyro paskutinę minutę išsibraukė su koronaviruso problema susidūrusi Senegalo nacionalinė komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)