Anot „BasketNews.lt“ žurnalisto Donato Urbono, 32-ejų metų 191 cm ūgio atakuojantis gynėjas nepanoro likti Vilniuje ir atmetė „Ryto“ pasiūlymą. Jis ieškosis naujos komandos.

Informuojama, kad „Rytas“ tikėjosi išsaugoti savo atakų lyderį, apie tai iš karto po paskutinių sezono rungtynių kalbėjo ir vilniečių trenerių štabo nariai.

Vieną sezoną Vilniuje praleidęs A. Goudelockas suspėjo laimėti LKL snaiperio konkursą, per LKL čempionato rungtynes amerikietis vidutiniškai pelnė po 14,6 taško, o tritaškius metė 47,8 proc. taiklumu. Labai panaši jo statistika buvo ir FIBA Čempionų lygoje.

Primename, kad „Ryto“ sezonas buvo labai banguotas. Komanda anksti iškrito iš Čempionų lygos, buvo atleistas treneris Donaldas Kairys, pasikeitė visa grupė krepšininkų.

Komandos vairą perėmus Giedriui Žibėnui „Ryto“ rezultatai pastebimai pagerėjo, ekipa pasiekė LKL finalą, tačiau jame 0-3 turėjo pripažinti Kauno „Žalgirio“ pranašumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)