Komandos sudėtyje – dauguma ryškiausių šalies žvaigždžių, tarp kurių NBA krepšininkai Luka Dončičius ir Vlatko Čančaras. Į sudėtį pateko ir paskutinę minutę natūralizuotas amerikietis aukštaūgis Mike'as Tobey.

Paskutiniais dviem žaidėjais, kuriems buvo padėkota varžybų išvakarėse, tapo Miha Lapornikas ir Maticas Rebecas.

Olimpinis atrankos turnyras Kaune prasidės antradienį, birželio 29-ąją. Slovėnai vienoje grupėje kovos su Lenkijos ir Angolos rinktinėmis.

Kitoje grupėje žais Lietuva, Pietų Korėja ir Venesuela. Į pusfinalius iš grupių pateks po dvi komandas, kelialapį į Tokijo olimpiadą iškovos tik turnyro laimėtojai.

Pirmadienį visos turnyre dalyvausiančios komandos surengs specialias spaudos konferencijas.

Primename, kad sekmadienio vakarą galutinį dvyliktuką pasirinko ir Lietuvos rinktinės treneris Darius Maskoliūnas.

Slovėnijos rinktinės sudėtis

Gynėjai

Luka Rupnikas („Cedevita Olimpija“), Aleksejus Nikoličius (Diunkerko „Gravelines“), Klemenas Prepeličius („Valencia“), Jaka Blažičius (Liublianos „Cedevita Olimpija“), Zoranas Dragičius (Vitorijos „Baskonia“);

Puolėjai

Jakobas Čebašekas (Bukarešto „Dinamo“), Gregoras Hrovatas („Cholet“), Luka Dončičius (Dalaso „Mavericks“), Edo Muričius („Cedevita Olimpija“), Vlatko Čančaras (Denverio „Nuggets“).

Vidurio puolėjai

Žiga Dimecas („Cedevita Olimpija“), Mike'as Tobey („Valencia“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)