J. Mickey yra vienas geriausių savo pozicijos žaidėjų Eurolygoje. Per 28 rungtynes amerikietis vidutiniškai per rungtynes pelnė 15,6 taško ir atkovojo 5,8 kamuolio.

„Zenit“ bus trečioji J. Mickey karjeros stotelė Europoje po dviejų sezonų Maskvos srities „Chimki“ ir sezono Madrido „Real“ ekipse.

Kita Eurolygos komanda Tel Avivo „Maccabi“ paskelbė, kad susitarė su buvusiu Eurolygos čempionu (2017 metais su Stambulo „Fenerbahče“) Jamesu Nunnally. Su juo pasirašyta sutartis 1+1 metams.

Snaiperio savybėmis pasižymintis 30 metų 201 cm ūgio krepšininkas 2019-2020 metų sezoną pradėjo Kinijoje, tačiau dėl koronaviruso pandemijos buvo priverstas grįžti į Stambulą. Šių metų balandį J. Nunnally pasirašė trumpalaikę sutartį su Naujojo Orleano „Pelicans“, kur sužaidė 9 rungtynes.

„Maccabi“ taip pat arti sutarties su puolėju Derricku Williamsu. 2011 metų NBA naujokų biržos antrasis šaukimas praėjusį sezoną žaidė „Valencia“ ekipoje. Jis vidutiniškai per Eurolygos rungtynes pelnė 9 taškus ir atkovojo 3,1 kamuolio.

Sankt Peterburgo komandoje žaidžia ir lietuvis Artūras Gudaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)