V. Spanoulis karjerą pradėjo 1999-aisiais „Gymnastikos S. Larissas“ klube.

2005-2006 metais krepšininkas dėvėjo „Panathinaikos“ klubo marškinėlius, 2006-2007 metais jėgas išbandė už Atlanto žaisdamas Hjustono „Rockets“ klube, nuo 2007-ųjų vėl atstovavo „Panathinaikos“ klubui.

2009-aisiais kartu su Šarūnu Jasikevičiumi gynėjas iškovojo Eurolygos čempionų titulą.

2010-aisiais krepšininkas prisijungė prie Pirėjo „Olympiakos“ ir čia rungtyniavo iki šių metų sezono pabaigos. Šiame klube krepšininkas Eurolygą užkariavo 2012 ir 2013 metų sezonuose.

„Informavau klubo vadovus, jog atėjo laikas uždaryti didžiausią mano gyvenimo skyrių, tad jiems padėkojau už tai, ką pasiekėme kartu. Tai buvo sunkus sprendimas, bet jis nebuvo liūdnas.

Krepšinis man suteikė nepakartojimą kelionę, kupiną puikių emocijų. Jis man davė viską, o aš jam taip pat atidaviau viską. „Olympiakos“ buvo mano gražiausias uostas. Krepšinį palieku didžiuodamasis ir tuo, kas buvo užkariauta, ir tuo, kas buvo pralaimėta po sunkių mūšių.

Iš visos širdies noriu padėkoti vyrams, kurie visus metus buvo šalia. Prezidentams, treneriams, komandos draugams, varžovams, bet labiausiai už meilę noriu padėkoti sirgaliams. Būtent ši meilė man kasdien suteikė jėgų stengtis. Ačiū jums visiems.

Vassilis Spanoulis, vaikis, kuris svajojo žaisti krepšinį“, – „Instagram“ socialiniame tinkle rašė V. Spanoulis.

Krepšininkas treneriui Rickui Pitino buvo pažadėjęs po šešerių metų pertraukos vėl apsivilkti nacionalinės komandos marškinėlius, bet iš rikiuotės jį išvedė blauzdos trauma.

Krepšininkas nedalyvavo praėjusį savaitgalį Atėnuose vykusiame Akropolio turnyre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)