Su Turkijos klubu sutartį nutraukęs lietuvis į Ispanijos grandų gretas atvyktų be išpirkos mokesčio.

Anot žurnalisto Alvaro Jimenezo, E. Ulanovas nėra Madrido komandos pirmas pasirinkimas, tačiau atitinka norimus kriterijus.

„Real“ visų pirma taikosi į „Valencia“ klubui priklausantį Nikola Kaliničių, tačiau už jį tektų sumokėti išpirką.

Tad Ispanijos klubas ieško atsarginio varianto – ieško puolėjo, kuris turėtų patirties aukščiausio lygio komandose ir gebėtų prisitaikyti prie Pablo Laso schemų.

E. Ulanovas patenka į galimų naujokų sąrašą: lietuvio atvykimas nieko nekainuotų, be to, jis turi patirties, kurios reikalauja „Real“ klubas, nors lietuvis turėjo gana sunkų sezoną.

Pernai Kauno „Žalgirį“ palikęs krepšininkas su „Fener“ buvo sudaręs sutartį pagal formulę 1+1, tačiau jau po pirmų metų ji buvo nutraukta.

Dėl traumų, ligos ir legionierių limito E. Ulanovas per visą sezoną Turkijos Superlygoje tesužaidė vos 9 mačus, per kuriuos vidutiniškai rinko po 8 taškus, 3,6 atkovoto kamuolio ir 2,1 rezultatyvaus perdavimo.

Eurolygoje jis kamuolį čiupinėjo žymiai dažniau – 28-eriose rungtynėse. Ir visas jas pradėjo starto penkete. Vis dėlto palyginti su paskutiniu sezonu Kaune, jo statistika smuko perpus – iki 4,5 taško, 1,6 atkovoto kamuolio ir 1,4 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)