Nors šalies krepšinio legenda Vassilis Spanoulis treneriui Rickui Pitino buvo pažadėjęs po šešerių metų pertraukos vėl apsivilkti nacionalinės komandos marškinėlius, iš rikiuotės jį išvedė blauzdos trauma.

38-erių V. Spanoulis jau nedalyvavo savaitgalį Atėnuose vykusiame Akropolio turnyre, šią savaitę jam bus atlikti papildomi tyrimai, tačiau vilčių, kad veteranas padės komandai kovoti dėl olimpinio kelialapio, beveik nebėra.

Rinktinės kapitonas papildė ilgą olimpinės atrankos turnyrą praleisiančių graikų krepšininkų sąrašą. Dėl traumų komandai negalės padėti Ioannis Papapetrou ir Giorgis Printezis, o broliai Giannis ir Thanasis Antetokounmpo vis dar varžosi NBA atkrintamosiose varžybose.

Olimpinis atrankos turnyras, kuriame dalyvauja Graikija, vyks Kanados mieste Vitorijoje.

Jame be šeimininkų kanadiečių ir graikų dėl olimpinio kelialapio nuo birželio 29-osios dar kovos Kinijos, Urugvajaus, Čekijos ir Turkijos ekipos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)