Krepšinio specialistas buvo paklaustas apie tai, ar kada nors buvo sulaukęs pasiūlymo iš kito Stambulo grando „Fenerbahče“, E. Atamanas tvirtino jaučiantis kitų Europos krepšinio sunkiasvorių dėmesį bei teigė norintis likti „Anadolu Efes“ klube, o ateityje neatsisakytų išmėginti savo jėgas NBA, rašo Eurohoops.

„Esu labai laimingas „Anadolu Efes“ gretose. „Fenerbahče“ nekvietė, tačiau šiemet sulaukiau aibės kitų Europos klubų pasiūlymų.

Mano tikslas – laimėti čempionatus su mano komanda. Tikiuosi, galbūt vieną dieną ateityje atsidursiu ten, kur dar niekada nesu buvęs gyvenime – tai NBA.

Tai juk šio amato viršūnė. Strategas iš Europos dar niekada nebuvo pakviestas dirbti vyriausiuoju treneriu NBA lygoje. Tai yra mano kitas tikslas, o ne „Fenerbahče“, – kalbėjo E. Atamanas.

55-erių krepšinio specialistas buvo paklaustas apie gandus dėl Vasilije Micičiaus ir NBA bei galimą Sertaco Sanli persikėlimą į „Barceloną“.

„Yra daug kandidatų, galinčių persikelti į NBA, vienas jų – V. Micičius. Darome viską, kad jį išlaikytume.

Kol rūpinomės V. Micičiaus žingsniais tolimesnėje jo karjeroje, pasirodė pranešimai apie Sertaco Sanli galimą persikėlimą į „Barceloną“.

Jis šiuo metu kalba labai rimtai. Mūsų prezidentas buvo šiek tiek įžeistas, jis klausė jo: ką tu ten veiktum, kodėl nori palikti čempionus ir persikelti į vicečempionų gretas? Aš pritariu jam“, – teigė E. Atamanas.

Strategas apžvelgė savo trejų metų kelią „Anadolu Efes“ gretose.

„Mes konkuruojame su Madrido „Real“, „Barcelona“, CSKA, „Panathinaikos“. Mes pasitikime savimi, sunkiai dirbome pastaruosius tris sezonus, niekada neatsitraukėme, nors buvome susidūrę su sunkumais. Kai laimi, visada esi stiprus ir teisus“, – pridūrė strategas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)