Ispanijos krepšinio žurnalistas Chema de Lucas informuoja, kad šalies vicečempionai netrukus oficialiai paskelbs apie sutarties su Nigelu Williamsu-Gossu pasirašymą. 26-erių amerikietis gynėjas padės parašą ant dvejų metų trukmės sutarties su „Real“.

191 cm ūgio krepšininkas pastarąjį sezoną atstovavo Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ komandai, kurioje žaidė kartu su lietuviais Mindaugu Kuzminsku ir Mantu Kalniečiu.

Europos taurėje jis vidutiniškai pelnė po 17 taškų, tritaškius metė 50 proc. taiklumu, atliko po 5,2 rezultatyvaus perdavimo per mačą. VTB lygoje jo vidurkiai siekė 17,9 taško ir 6,7 rezultatyvaus perdavimo per mačą.

Įžaidėjo ir atakuojančio gynėjo pozicijose galintis rungtyniauti N. Williamsas-Gossas anksčiau Europoje žaidė Belgrado „Partizan“ ir Pirėjo „Olympiakos“ komandose, NBA jis epizodiškai atstovavo Jutos „Jazz“ komandai.

Prieš keletą metų gynėjas yra buvęs ir Kauno „Žalgirio“ akiratyje.

Anot Marca.com pranešimo, „Real“ komandoje N. Williamsas-Gossas sudarys įžaidėjų trejetą kartu su Thomu Heurteliu ir Carlosu Alocenu.

Naujienų yra ir kitų Eurolygos klubų frontuose.

Oficialiai paskelbta, kad Sankt Peterburgo „Zenit“ vienam sezonui pratęsė sutartį su 30-mečiu 206 cm ūgio vidurio puolėju iš JAV Alexu Poythressu, o Stambulo „Fenerbahče“ sukirto rankomis su tos pačios pozicijos ir to paties amžiaus 205 cm ūgio amerikiečiu Devinu Bookeriu, į Turkiją persikeliančiu iš Maskvos srities „Chimki“. Su D. Bookeriu „Fenerbahče“ pasirašė dvejų metų trukmės sutartį.

Savo ruožtu Valensijos „Basket“ išsiskyrė su 30-mečiu sunkiuoju krašto puolėju Derricku Williamsu, o Maskvos CSKA atsisveikino su epizodinį vaidmenį ekipoje atlikusiu nigeriečiu Michaelu Ericu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)