Krepšininkas apie apie savo sprendimą informavo trečiadienį.

„Mano didžiam nusivylimui, tai momentas, kuomet nepaisant didelio noro turiu pranešti apie sprendimą nepadėti nacionalinei komandai. Paprasčiausiai mano kūnas reikalauja ilgesnio laiko atsistatymui.

Turiu tai priimti. Esu tikras, jog vaikinai pasieks tikslą be manęs ir tai mums visiems suteiks daug džiaugsmo“, – savo pranešime skelbia tituluota serbų žvaigždė.

Anot Eurohoops, tai didelis smūgis Serbijai, kita vertus, N. Jokičius šiame sezone nepraleido nė vieno reguliariojo sezono mačo (72), žaidė visose atkrintamųjų rungtynėse bei fiksavo 26,4 taško, 10,8 atkovotų kamuolių ir 8,3 rezultatyvių perdavimų vidurkius.

Serbija dėl vietos Tokijo olimpiadoje kovos namuose. Belgrade serbai kovos A grupėje kartu su Filipinų ir Dominikos Respublikos rinktinėmis. Kitoje grupėje kovos Puerto Rikas, Italija ir Senegalas.

Olimpinis atrankos turnyras Serbijoje vyks birželio 29 – liepos 4 dienomis. Į olimpines žaidynes pateks tik atrankos turnyro nugalėtojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)