Nuo pat rungtynių pradžios iki pabaigos aikštėje dominavę lietuviai jau antrame kėlinyje savo persvarą padidino iki 20 taškų.

Svečiams po didžiosios pertraukos pavyko sumažinti skirtumą iki vienženklio, tačiau netrukus mūsų šalies ekipa vėl ėmė triuškinti latvius.

Lietuviams nesisekė mesti nuo trijų taškų linijos – pataikė vos 5 metimus iš 27 (18 proc.), tačiau jie mažiau klydo nei latviai – 8-18 ir laimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių 40-37.

Visi rungtynėms registruoti Lietuvos rinktinės žaidėjai pelnė taškus.

Lietuva: Jokūbas Rubinas ir Augustas Marčiulionis po 10, Edgaras Preibys 9, Rokas Jocius ir Radvilas Kneižys po 8, Ąžuolas Tubelis 7, Mantas Rubštavičius ir Titas Sargiūnas po 6, Kasparas Jonauskas 5, Gabrielius Mažeika ir Liutauras Lelevičius po 4, Tautvilas Tubelis 2.

Latvija: Fredas Paulas Bagatskis 24, Noa Viljamsonas 9, Kristianas Šulcas ir Rodijas Macoha po 8.

G. Petrausko treniruojami lietuviai su latviais Kėdainiuose jau žaidė savaitgalį ir pasiekė pergalę 76:64. Tąsyk rezultatyviausias tarp mūsiškių buvo 19 taškų pelnęs Hubertas Pivorius, po 18 taškų pridėjo Ąžuolas Tubelis ir Mantas Rubštavičius.

Lietuvos rinktinė ruošiasi pasaulio čempionatui, kuris liepos 3-11 dienomis vyks Latvijoje, Daugpilio ir Rygos miestuose.

Lietuvos rinktinė kovas turnyre pradės A grupėje kartu su Kanados, Japonijos ir Senegalo rinktinėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)