Lemiamomis tapusias ketvirtas serijos rungtynes ALBA namie laimėjo 86:79 (21:9, 17:21, 20:22, 28:27).

Į pergalę Ispanijos krepšinio mohikano Aito Garcia Reneseso auklėtinius atvedė Jaysonas Grangeris, sužaidęs rezultatyviausią sezono mačą. Urugvajietis pelnė 29 taškus, realizavęs 5 iš 8 tritaškių metimų.

Švedas Marcusas Erikssonas pridėjo 15, o italas Simone Fontecchio – 11 taškų. Su Kauno „Žalgiriu“ siejamas vokietis puolėjas Nielsas Giffey per 24 min. pelnė 3 taškus.

Pralaimėjusiųjų gretose rezultatyviausias buvo amerikietis Wade'as Baldwinas – 18 taškų. Serbas Leonas Radoševičius pridėjo 16 taškų.

ALBA Vokietijos čempionatą laimėjo 10 kartą istorijoje. Daugiau sykių – 14 – tai yra padariusi praėjusiame amžiuje savo aukso metus išgyvenusi Leverkuzeno „Bayer“ ekipa.

Pažymėtina, kad šio seono Eurolygos reguliariajame sezone, kur dalyvavo ir ALBA, ir „Bayern“, situacija buvo visiškai kitokia. ALBA turnyro lentelėje užėmė tik 15-ąją vietą, o „Bayern“ finišavo 5-oje pozicijoje, pateko į ketvirtfinalį ir apskritai liko per plauką nuo finalo ketverto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)