5pusėjus rungtynėms 43:37 priekyje buvo Meksikos rinktinė, bet trečiame kėlinyje Lenkijos krepšininkams pavyko ištirpdyti varžovų pranašumą ir sėkmingai sužaidus kėlinio pabaigą - išsiveržti į priekį 61:58.

Ketvirtame kėlinyje lenkai turėjo 10 taškų pranašumą (72:62). Nors baigiantis susitikimui meksikiečiai buvo sumažinę atsilikimą iki 2 taškų, bet Lenkijos krepšininkai pergalės iš rankų nepaleido.

Nugalėtojų gretose rezultatyviausias buvo Adamas Wačynskis, pelnęs 14 taškų. 13 taškų pridėjo Michalas Michalakas, 12 - Jakubas Garbačas.

Meksikos komandai Gabrielis Gironas įmetė 17 taškų, Orlando Mendezas pridėjo 14, Jorge Camacho – 13.

Olimpinės atrankos krepšinio turnyras Kaune vyks birželio 29 – liepos 4 dienomis. Lietuvos rinktinė žais A grupėje su Venesuelos ir Pietų Korėjos komandomis. Kitoje grupėje rungtyniaus Slovėnijos, Lenkijos ir Angolos krepšininkai.

Į pusfinalį pateks po dvi geriausias grupės komandas, būtent šiame etape galėtų susitikti Lietuvos ir Lenkijos rinktinės.

Meksikos krepšininkai savojo kelialapio į olimpines žaidynes sieks Kroatijoje vyksiančiose atrankos varžybose. Meksikiečių varžovais grupėje bus Rusijos ir Vokietijos krepšininkai.

Tokijo olimpinės žaidynės vyks 2021 m. liepos 23 – rugpjūčio 8 dienomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)