Rungtynėse Bolonijoje prasidėjus lemiamam ketvirčiui rezultatas dar buvo lygus (52:52), tačiau šeimininkai visiškai surakino svečius gynyboje ir kėlinį laimėjo net 24:6.

„Virtus“ ekipai Kyle'as Weemsas per 30 min. pelnė 23 taškus (3/6 dvit., 5/8 trit., 2/3 baud.), atkovojo 10 kamuolių ir rinko 27 naudingumo balus.

Milano ekipai 14 taškų pelnė Shavonas Shieldsas.

„Olimpia“ strategui Ettore Messina po dar vieno pralaimėjimo akivaizdu, jog jo auklėtiniams trūksta jėgų.

„Peržiūrėsime rungtynių įrašą, bandysime suprasti, ką galime padaryti. Bandysime atgauti energiją, net jei šią akimirką man sunku įsivaizduoti, iš kur jos pasisemti.

Nenoriu sakyti, kad varžovai jau laimėjo finalą, dėsime visas pastangas, kad pratęstume seriją, bet kai atsilieki 0-3, situacija yra akivaizdi.

Mes stengsimės, tai juk krepšinis ir visada ieškome būdų laimėti rungtynes, tačiau šiuo metu akivaizdu, jog trūksta fizinių ir psichinių jėgų“, – po mačo teigė E. Messina.

Bolonijos klubas čempionų titulą užsitikrinti galės šį penktadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)