Prieš tai namuose net 112:69 oponentus nupūtę katalonai Kanarų salyne nuo pirmų minučių turėjo kautis už būvį.

Pirmą grėsmingesnį Tenerifės ekipos spurtą trečiame kėlinyje „Barcelona“ sugebėjo neutralizuoti, bet kuomet pusę lemiamo ketvirčio nepajėgė suregzti rezultatyvios atakos, varžovai nesnaudė ir nutolo 14 taškų skirtumu (69:55).

Š. Jasikevičius nesulaukė rimtesnio ryškiausios komandos žvaigždės Nikolos Mirotičiaus indėlio. Aukštaūgis iki pertraukos apskritai buvo tuščias, prametė visus 6 dvitaškius ir prabilo tik tada, kai šaukštai buvo po pietų. Mačą jis baigė surinkęs 10 taškų, tiesa, atkovojo 9 kamuolius.

Rezultatyviausiai komandoje žaidė 40-metis Pau Gasolis, pelnęs 15 taškų per tiek pat ant parketo praleistų minučių bei sugriebęs 7 atšokusius kamuolius (5 – puolime).

Po 12 taškų į savo sąskaitas įsirašė Cory Higginsas ir Brandonas Daviesas, o traumą išsigydęs Nickas Calathesas pelnė 4 taškus ir atliko tiek pat rezultatyvių perdavimų.

„Barcos“ gynyba nesugaudė 38-erių veterano Marcelinho Huertaso. Buvęs komandos įžaidėjas iš Brazilijos pelnė 26 taškus ir išdalino 11 rezultatyvių perdavimų.


Svariai prie pergalės prisidėjo ir Giorgi Shermadini, pasiūlęs 21 tašką bei 10 atkovotų kamuolių.

Lemiamos serijos rungtynės bus žaidžiamos penktadienį Barselonoje.

Primename, kad ketvirtfinalyje „Barcelona“ 2-1 palaužė Badalonos „Joventut“.

Kitame pusfinalyje tarp Madrido „Real“ ir „Valencia“ serijos rezultatas taip pat yra 1:1.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)