Strategas „Instagrame“ už pirmuosius metus „Žalgiryje“ nuoširdžiai dėkojo žaidėjams, klubo personalui ir vadovybei bei sirgaliams, kurie rado galimybių klubą palaikyti tuo metu, kai didžiąją sezono dalį arenų durys žiūrovams buvo uždarytos.

„Miela „Žalgirio“ šeima, noriu padėkoti jums visiems už palaikymą mano pirmame sezone šiame ypatingame klube.

Ačiū žaidėjams už pademonstruotą puikų charakterį ir vienybę sezono iššūkių metu.

Trenerių štabui už investuotą nesuskaičiuojamą kiekį valandų ruošiant komandą ir nukreipiant mane ten, kur to reikėjo.

Atletinio parengimo treneriams – už idealiai išdėstytą treniruočių krūvį.

Medicinos personalui – už pastangas siekiant mus išlaikyti sveikais šiais COVID-19 laikais.

Komandos vadovui Mindaugui (Kvedarui) už vadovavimą visam šou – žinome, kad be tavęs nieko nebūtų.

Algimantui (Bružui, „Žalgirio“ skautui) už nepriekaištingą žaidėjų analizę ir puikius pokalbius.

Mūsų GM Pauliui (Motiejūnui) už nuolatinį palaikymą bei tikėjimą mano sugebėjimais.

Galiausiai, didelis „ačiū“ visiems sirgaliams, kurie išreiškė savo palaikymą, kaip tik galėjo – kartoniniais veidais, pirotechnika priešais areną laimėjus taurę ir buvimu su mumis arenoje“, – „Instagrame“ dėkojo „Žalgirio“ vairininkas.

„Žalgirio“ pergalės LKL tęsiasi nuo 2011-ųjų: čempionais kauniečiai tapo jau 11-ą kartą iš eilės. Antrą sykį paeiliui finalo serijoje jie pranoko sostinės atstovus „sausu“ rezultatu.

Nuo 1993-iųjų, kai įkurta LKL, „Žalgiris“ triumfavo 23, o „Rytas“ – 5 kartus. Šiame sezone Kauno ekipa laimėjo šešias iš septynių tarpusavio akistatų su vilniečiais.

Praėjusį vasarį žalgiriečiai apgynė ir Karaliaus Mindaugo taurės turnyro laurus, tiesa, su „Rytu“ tuomet taip ir nesusitiko.

Tuo metu LKL sezonas dar nesibaigia: serijoje iki trijų pergalių dėl bronzos medalių Panevėžio „Lietkabelis“ 2-1 pirmauja prieš Utenos „Juventus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)