Kaip mačo išvakarėse informavo renginį organizuojanti fanų grupė „Green White Boys“, prie eisenos, prasidėsiančios nuo Kauno Soboro, buvo kviečiami jungtis visi norintys. Tiesa, būtina sąlyga žygiuotojams – galimybių paso turėjimas.

Jei Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pirmadienio vakarą įveiks Vilniaus „Rytą“, jie laimės seriją 3-0 ir užsitikrins dar vieną Lietuvos čempionų titulą – jau 11-ąjį iš eilės. Rungtynių „Žalgirio“ arenoje pradžia – 18.50 val.

„Žalgirio“ krepšininkai pirmąsias dvejas finalo iki trijų pergalių rungtynes laimėjo užtikrintai ir panašiu skirtumu – namie pranašumą įrodė 90:75, išvykoje – 92:70.

„Žalgirio“ pergalės LKL čempionate nepertraukiamai tęsiasi nuo 2010-ųjų. Iš viso per LKL egzistavimą nuo 1993-ųjų „Žalgiris“ čempionu yra tapęs 22, o „Rytas” – 5 kartus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)