„Lyga gavo oficialų laišką, kuriame „Chimki“ informavo lygos vadovybę, kad komanda nedalyvaus 2021-2022 metų sezone dėl finansinių problemų“, – cituoja naujienų agentūra TASS.

TASS taip pat teigia, kad Eurolygoje pastarąjį sezoną paskutinę vietą užėmęs Maskvos srities klubas (4-30) turi beveik 3 mln. eurų dydžio skolą.

VTB vieningoje lygoje „Chimki“ šį sezoną pasirodymą baigė ketvirtfinalyje, nusileidęs Krasnodaro „Lokomotiv“ krepšininkams.

Beveik įpusėjus sezonui vienas po kito komandą dėl nemokamų atlyginimų paliko keli legionieriai, atsisveikinta buvo ir su Rimu Kurtinaičiu.

Maskvos srities komanda buvo įkurta 1997 metais, VTB vieningoje lygoje ji žaidė nuo 2008 metų. „Chimki“ – vienintelė komanda be Maskvos CSKA, kuriai pavyko triumfuoti šiame turnyre (2010-2011 metais). Tuomet jai taip pat dirigavo R. Kurtinaitis.

2012 ir 2015 metais „Chimki“ laimėjo Europos taurę, o 2008 metais – Rusijos taurę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)