Lietuvio auklėtiniai ketvirtadienį išvykoje 63:72 neprilygo Badalonos „Joventut“, kuri išlygino serijos iki dviejų pergalių rezultatą (1-1).

Š. Jasikevičiaus manymu, po Eurolygos finalo ketverto varžybų laiko poilsiui beveik neturėjusią komandą palaužė ne nuovargis, o abejingumas.

„Jeigu esi pavargęs, varžovai tuo pasinaudos ketvirtame kėlinyje, o mes problemų turėjome nuo pirmos minutės. Galbūt pagalvojome, kad jie patys mums įteiks pergalę. Bet taip nebus. Liko vienas mačas, ir mes turime atsigauti“, – trumpai įvykius aikštėje komentavo favoritų treneris.

Katalonų derbyje revanšą pasiekusios ekipos atstovai pergalę skyrė į tribūnas Ispanijoje ketvirtadienį grįžusiems žiūrovams.

Badalonoje jų buvo apie tūkstantį, bet treneris Carlesas Duranas juokavo, jog kažkas suklydo skaičiuodamas – „Joventut“ ekipai atrodė lyg sirgalių būtų penkis kartus daugiau.


„Vos 63 taškai, kuriuos leidome pelnyti „Barcelona“ krepšininkams, reiškia, kad buvome labai geri. Žaidėme tokiame lygyje, kokio reikia norint įveikti šitokius galingus priešininkus. Bet dabar važiuosime į jų teritoriją – pasižiūrėsime, ar galime kažką panašaus pakartoti ten“, – sakė C. Duranas.

Trečiosios ir lemiamos serijos rungtynės „Palau Blaugrana“ arenoje vyks šeštadienį.

Nugalėtojų pusfinalyje laukia Tenerifės „Lenovo“ klubas, kuris antrą kartą pranoko Burgoso „San Pablo“ 92:68.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)