„Didelė garbė, kad vadovybė ir „Ryto“ klubas man patikėjo vadovauti komandai – nuoširdžiai dėkoju už šią galimybę, – apie pasiektą susitarimą kalbėjo G. Žibėnas. – Mano pareiga apginti „Ryto“ vardą. Šiame darbe mes visi tobulėjame ir jaučiu, kad tai yra dėl bendradarbiavimo su vadovybe, dėl pagarbos žaidėjams ir visiems klubo darbuotojams. Noriu toliau augti kartu su klubu, įnešti naujų idėjų ir įdėti daug pastangų.“

Renesansą antroje reguliariojo LKL sezono pusėje išgyvenęs „Rytas“, vadovaujant G. Žibėnui, pasiekė 14 pergalių seriją, o atkrintamosiose varžybose užtikrintai žengė į pusfinalį.

Anot ekipos sporto direktoriaus Donato Zavacko, šiuo sprendimu norima išlaikyti tęstinumą.

„Nors mūsų dar laukia pusfinalio kovos, tačiau taip siekiame turėti savotišką tęstinumą „Ryto“ organizacijoje. Tikime Giedriumi ir matome, kaip savo atsidavimu klubui jis sugeba įkvėpti ne tik krepšininkus, bet ir visus, esančius organizacijoje. Tikiuosi, jog kitais metais vilniečiams dar padovanosime daug teigiamų emocijų, o dabar laikas susikaupti atkrintamosioms“, – kalbėjo „Ryto“ sporto direktorius.

G. Žibėnas per savo trenerio karjerą dirbo Indonezijoje, Italijoje, Lenkijoje, Danijoje, Estijoje, Irane bei Lietuvos jaunimo rinktinėse. Šį sezoną jis pradėjo būdamas Donaldo Kairio asistentu, o sausį „Rytui“ atleidus pastarąjį iš pareigų, ėmė vadovauti komandai pats.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)