Paskutinėse Ispanijos čempionato reguliaraus sezono rungtynėse „Barcelona“ krepšininkai nuo pirmų minučių diktavo savo sąlygas ir jau pirmo kėlinio pradžioje pirmavo 10:1. Tiesa, baigiantis kėliniui Tenerifės ekipa atsilikimą sumažino iki 3 taškų (17:20), bet arčiau savo varžovų „Barcelona“ neprisileido.

Po dviejų kėlinių šeimininkai pirmavo 37:30, trečiame kėlinyje apsikeitę rezultatyviomis atakomis atotrūkį padidino dar dviem taškais (65:56), o ketvirtame galutinai pakirto bet kokią intrigą. Laimėję kelių minučių atkarpą 14:5 „Barcelona“ krepšininkai išsiveržė į priekį 79:61 ir per likusį laiką ramiai sutvarkė visus pergalės formalumus.


Nugalėtojų gretose rezultatyviausias buvo 16 taškų surinkęs Brandonas Daviesas. Buvęs „Žalgirio“ vidurio puolėjas per 20 minučių dar atkovojo 5 kamuolius bei pasižymėjo įspūdingu dėjimu.


B. Davisui sėkmingai talkino ir „Barsos“ veteranas Pau Gasolis. 40-metis krepšininkas pelnė 12 taškų ir atkovojo 5 kamuolius.

„Lenovo“: Marcelinho Huertasas 14, Bruno Fitipaldo 13, Franas Guerra 10.

„Barcelona“: Brandonas Daviesas 16, Kyle'as Kuričius ir Nickas Calathes po 14, Cory Higginsas ir Pau Gasolis po 12, Alexas Abrinesas 11.

Antrą vietą po reguliaraus sezono Ispanijos čempionate užimanti „Barcelona“ ketvirtfinalyje susitiks su Badalonos „Joventut“ komanda.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)