Dėl koronaviruso proveržio „Šiauliai“ Vilniuje buvo priversti verstis be Elvaro Fridrikssono, Mindaugo Lukauskio, Kasparo Berzinio, Jono Paukštės, Martyno Varno ir Ernesto Jonkaus.

Nieko keisto, kad pajėgiausią sudėtį išrikiavęs „Rytas“ jokio vargo su išbyrėjusia varžovų komanda neturėjo – šeimininkai pasiekė pergalę 98:60 (26:18, 30:12, 21:17, 21:13).

Po 15 taškų vilniečiams pelnė Andrew Goudelockas ir Kristjanas Kitsingas (4/7 trit.), 14 surinko Mindaugas Girdžiūnas (4/6 trit.), po 10 pridėjo Rokas Radzevičius ir Martynas Echodas (7 atk. kam.).

Vilniečiai iš viso pataikė 19 iš 40 (47 proc.) tritaškių.

„Šiaulių“ komandai, kurios gretose keli krepšininkai apskritai žaidė pirmas rungtynes LKL čempionate, 15 taškų surinko Arminas Urbutis, 13 taškų pridėjo Andy Van Vlietas, 9 pelnė Eimantas Stankevičius.

Antrosios serijos rungtynės vyks sekmadienį, gegužės 23-ąją Šiauliuose.

Šios poros nugalėtojas pusfinalyje susikaus su Panevėžio „Lietkabeliu“, kitoje pusfinalio poroje susirems Kauno „Žalgiris“ ir Utenos „Juventus“.

Primename, kad serija tarp „Ryto“ ir „Šiaulių“ turėjo baigtis dar praėjusią savaitę, tačiau Šiaulių komandoje užfiksavus koronaviruso atvejį pirmos rungtynės buvo nukeltos. Kiek vėliau paaiškėjo, kad „Šiaulių“ klube liga išplito dar stipriau – iš viso buvo fiksuoti bent septyni atvejai tarp krepšininkų ir klubo darbuotojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)