Sunkiu charakteriu praeityje garsėjęs amerikietis, turintis ir Juodkalnijos pilietybę, interviu eurohoops.net tvirtino nesitikėjęs, kad Eurolygos reguliarųjį sezoną laimėjusi „Barcelona“ iškops į finalo ketvertą.

„Maniau, kad Sankt Peterburgo „Zenit“ ketvirtfinalyje išmes katalonus. Jei rusai būtų laimėję antrąsias serijos rungtynes, tas reikalas būtų baigtas“, – pareiškė 33-ejų gynėjas.

Nieko gero Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniams jis neprognozuoja ir Kelne kitą savaitę vyksiančiame finalo ketverto turnyre.

„Barcelona“ pusfinalyje susitiks su Milano „Olimpia“. Kitą porą sudarys Stambulo „Anadolu Efes“ ir Maskvos CSKA.

„Manyčiau, kad finale žais Milano ir Stambulo komandos. Iš jų renkuosi Milaną. Mano bičiulis Malcolmas Delaney tuo pasirūpins“, – drąsiai spėliojo T. Rice'as.

Regis, jis vis dar nejaučia jokios simpatijos „Barcelona“ klubui, kuriam atstovavo 2016-2018 metais. Sunkiai pritapęs T. Rice'as tuomet net buvo ištremtas į dublerių komandą, bet atsisakė išvykti ir ketino laukti savo 2 mln. JAV dolerių vertės sutarties galiojimo pabaigos.

Tik įpusėjus antrajam sezonui Ispanijos ekipoje gavęs pelningą pasiūlymą iš Kinijos, amerikietis galiausiai susikrovė lagaminus.

Įdomu, jog jo išskirtas „Olimpia“ įžaidėjas M. Delaney praėjusiame sezone taip pat nebuvo patenkintas vaidmeniu „Barcelona“ gretose ir nutraukė kontraktą anksčiau laiko.

Tiesa, T. Rice'as bent jau dabartiniam katalonų strategui iš Lietuvos, panašu, jokios pagiežos nejaučia.

Paklaustas, kokio per karjerą dar nesutikto trenerio nurodymų labiausiai norėtų klausytis, krepšininkas paminėjo dvi pavardes.

„Turbūt tai būtų Željko Obradovičius ir Š. Jasikevičius. Jie atrodo man imponuojančio tipo treneriai – super konkurencingi, norintys nugalėti. Jiems nėra problemų išrėžti į veidą viską, ką galvoja. Man tai patinka“, – patikino T. Rice'as.

Pastaruosius dvejus metus jis praleido Graikijoje – praėjusiame sezone atstovavo Atėnų „Panathinaikos“, o šį pradėjo būdamas Jono Mačiulio komandos draugu Atėnų AEK gretose.

Bet jau spalį paliko klubą, šiam nusprendus nepratęsti trumpalaikio kontrakto. Nuo to laiko T. Rice'as teigia namuose auginantis vaikus, studijuojantis psichologiją, bandantis jėgas versle ir grįžti ant parketo daugiau neplanuojantis.

Primename, kad 2011-2012 metais amerikietis rungtyniavo „Ryte“, o geriausią karjeros krepšinį žaidė 2013-2014 metais Tel Avivo „Maccabi“ klube, su kuriuo tapo Eurolygos čempionu ir buvo pripažintas geriausiu finalo ketverto žaidėju.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)