Pergalę iškovojusi „Celtics“ pirmame atkrintamųjų etape susitiks su antrą vietą Rytų konferencijoje užėmusia Bruklino „Nets“ ekipa.

Mače su „Wizards“ J. Tatumas net 32 taškus iš 50-ies (9/20 dvit., 5/12 trit. 17/17 baud.) pelnė antroje susitikimo pusėje, taip pat atkovojo 8 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, atliko du blokus, perėmė kamuolį ir dukart suklydo.

„Wizards“ penktadienį susitiks su Domanto Sabonio atstovaujama Indianos „Pacers“ ekipa. Šių komandų nugalėtojas iškovos paskutinę vietą atkrintamosiose ir jų pirmame etape susitiks su pajėgiausia Rytų komanda Filadelfijos „76ers“.

Pirmoje rungtynių pusėje nei viena ekipa neįgijo solidesnio pranašumo. Po ilgosios pertraukos Kemba Walkeris pataikė tris tritaškius paeiliui, J. Tatumas pridėjo 5 taškus, o „Celtics“ laimėjo atkarpą 14:0 bei atitrūko 69:56.

Prieš lemiamą kėlinį šeimininkai pirmavo 90:80.

Po Russello Westbrooko baudų metimų skirtumas buvo aptirpęs iki 7 taškų (91:84), bet „Celtics“ smogė 15:4 ir likus pusei kėlinio pirmavo 106:88.

„Wizards“ stebuklo nesukūrė ir nusileido vietą atkrintamosiose iškovojusiems Bostono ekipos krepšininkams.

„Celtics“: Jaysonas Tatumas 50, Kemba Walkeris 29, Tristan Thompson 12, Evan Fournier 8.

„Wizards“: Bradley Beal 22, Russellas Westbrookas 20, Ish Smithas 17, Daniel Gafford 12 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)