Penktadienį vykusiame išplėstiniame LKTrA narių vykdomojo komiteto posėdyje buvo svarstomas klausimas dėl LKTrA kandidato į šiais metais vyksiančius Lietuvos krepšinio federacijos prezidento rinkimus.

Kandidatūras galėjo teikti visi 444 Lietuvos krepšinio trenerių asociacijos nariai.

Svarstymui buvo pasiūlytas vienintelis kandidatas – LKTrA prezidentas Vydas Gedvilas.

Atvirame posėdyje kuriame buvo kviečiami dalyvauti ir pasisakyti visi LKTrA nariai kalbėję žinomi krepšinio specialistai – olimpinis čempionas Valdas Chomičius, Lietuvos jaunimo krepšinio rinktinių treneris Algirdas Milonas, profesorius Rūtenis Paulauskas ir kiti, vienbalsiai pabrėžė, jog šiuo metu geresnio kandidato į Lietuvos krepšinio federacijos prezidentus nei Europos krepšinio čempionas V. Gedvilas nėra.

Gausiausia savo nariais Lietuvos krepšinio organizacija – Krepšinio trenerių asociacija, vieningai parėmė jo kandidatūrą į LKF prezidento postą.

V. Gedvilas pristatys Lietuvos krepšinio vystymo strategiją bei jos įgyvendinimo komandą kitą savaitę vyksiančios spaudos konferencijos metu, kurią numantyta surengti kitą penktadienį, gegužės mėn. 21 d. Kaune.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)