Svečiai iš Badalonos dominavo kone visą rungtynių laiką, o ketvirtajame kėlinyje skirtumas tarp komandų buvo pasiekęs 17 taškų (54:71).

Aikštės šeimininkai itin prastai metė tritaškius metimus. Pagrindinis D. Ivanovičiaus auklėtinių ginklas buvo visiškai atšipęs – taiklūs buvo 6 tritaškiai iš 22 (27 proc.). Savo ruožtu „Joventut“ šaudė iš toli 48 proc. taiklumu (12/25).

Abi komandos daug klydo – „Baskonia“ padarė 19 klaidų, „Joventut“ – 18.

Atitinkamai prastai sekėsi ir vienam iš Vitorijos ekipos lyderių R. Giedraičiui. Jis per 18 min. pelnė 1 tašką (0/1 dvitaškiai, 0/1 tritaškiai, 1/2 baudos), atkovojo kamuolį, atliko rezultatyvų perdavimą, perėmė du kamuolius ir surinko 3 naudingumo balus.

Daug geriau sekėsi kitam lietuviui T. Sedekerskiui, kuris per 25 min. pelnė 7 taškus (3/7 dvitaškiai, 1/1 baudos), atkovojo 8 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, perėmė 3 kamuolius, kartą suklydo ir surinko 16 naudingumo balų.

Per paskutines 6 rungtynes „Baskonia“ pralaimi ketvirtą kartą.

Baskonia“: Achille Polonara 22, Pierria Henry 19, Arturas Kuručas ir Tadas Sedekerskis (8 atk.k.) po 7.

Joventut“: Pau Ribasas 17, Joelis Parra 16, Ante Tomičius 12, Vladimiras Brodzianskis 11.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)