Į praėjusį planetos čempionatą tautiečių nesugebėjusį išvesti Radovaną Trifunovičių pernai pakeitęs A. Sekuličius su rinktine laimėjo ketverias iš šešerių rungtynių žemyno pirmenybių atrankoje ir pateko į finalinį etapą.

Dabar treneriui bus pateikta nauja dvejų metų sutartis, tad jis diriguos Slovėnijos žaidimui ir kitų metų Europos čempionate, kurį pradės vienoje grupėje su Lietuvos ekipa.

Prieš tai slovėnų dar laukia pasirodymas birželio 29 – liepos 4 d. Kaune vyksiančiame olimpinės atrankos turnyre.

A. Sekuličiaus auklėtiniai B grupėje susitiks su Lenkija ir Angola. A grupėje su šeimininkais lietuviais žais Pietų Korėja ir Venesuela. Kelialapį į Tokijo olimpines žaidynes pelnys tik turnyro nugalėtojai.

Per daugiau nei 15 metų trunkančią trenerio karjerą A. Sekuličius dirbo beveik vien tėvynės klubuose ir skambiausią pasiekimą užfiksavo 2012 metais su Novo Mesto „Krka“ tapęs šalies čempionu.

Nuo 2017 metų jis dirba Nimburko ERA (Čekija) klubo trenerių štabe.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)