Pirmoje rungtynių pusėje vilniečiai demonstravo komandinį žaidimą, pasižymėjo visi vienuolika į aikštę žengusių žaidėjų, tačiau nei vienas iš jų nepelnė dviženklio taškų skaičiaus.

Per pirmus du kėlinius 17 rezultatyvių perdavimų išskirstę ir aštuonis tritaškius atseikėję šeimininkai eidami į rūbinę turėjo pakankamai saugią 15 taškų persvarą (47:32).

Įsismaginę vilniečiai nestabdė ir po pertraukos. Spurtavę 7:0 jie savo pranašumą padidino iki 22 taškų (54:32).

Ilgainiui „Ryto“ persvara darėsi tik didesnė, o nuaidėjus finaliniai sirenai siekė 36 taškus. Dar vieną siautulingą pasirodymą surengę šeimininkai abi praėjusias akistatas laimėjo didesniu nei 30 taškų pranašumu.

Vilniečiai sužais dar ketverias rungtynes, tačiau žino kad iš antrosios vietos nepajudės. Panevėžio „Lietkabelis“ Giedriaus Žibėno auklėtinių tikrai nebepavys, o Kauno „Žalgiris“ penktadienį užsitikrino pirmąją poziciją.

„Šiaulių“ situacija lieka neaiški. Ekipa dviem pergalėm lenkia devintoje pozicijoje esančią „Dzūkiją“, tačiau garantuoti dėl atkrintamųjų dar nėra. Po šios dvikovos Antano Sireikos kariauna rikiuojasi septinta.

„Rytas“: Kristjanas Kitsingas 14, Andrew Goudelockas 13, Martynas Echodas ir Gytis Radzevičius po 12, Arnas Butkevičius 11 taškų.

„Šiauliai“: Andy Van Vlietas 13, Martynas Varnas 11, Mindaugas Lukauskis ir Ernestas Jonkus po 8 taškus.

Standings provided by SofaScore LiveScore




Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)