Svečiai rungtynėse pirmavo tik po pirmojo tolimo taiklaus metimo, o visą likusį laiką buvo priversti vytis šeimininkus. Po dviejų kėlinių Joano Plazos treniruojami „Real Betis“ krepšininkai turėjo 8 taškų pranašumą (45:37), o trečiame kėlinyje spurtavo 15:5 ir įpusėjus kėliniui pirmavo 60:42.

Prasidėjus ketvirtam kėliniui šeimininkų pranašumas pasiekė 20 taškų atžymą (69:49). Nors Manresos krepšininkams baigiantis mačui pavyko sumažinti atsilikimą iki 10 taškų (70:80), bet kelinį šešiais taškais be atsako užbaigę šeimininkai iškovojo užtikrintą pergalę 86:70.


Nugalėtojams daugiausiai – po 21 tašką pelnė Youssou Ndoye ir Jamesas Feldeine'as. Pralaimėjusių gretose rezultatyviausias buvo 15 taškų surinkęs Mattas Janningas, 14 pridėjo Scottas Eatherthonas, 13 Rafa Martinezas. M. Sajus per beveik 3 minutes taškų nepelnė ir naudingais veiksmais nepasižymėjo.

Antrą nesėkmę iš eilės ir trečią per paskutines ketverias rungtynes patyrusi Manresos BAXI ekipa apsunkino savo situaciją kovoje dėl patekimo į Ispanijos čempionatą atkrintamųjų varžybų etapą. Ilgą laiką aštuntoje vietoje žengusi BAXI smuktelėjo laipteliu žemyn. Tiesa, M. Sajaus komanda turi tiek pat pergalių kaip ir aštuntoje pozicijoje esanti Malagos Unicaja (15/16), tačiau yra sužaidusi net trejomis rungtynėmis daugiau už pagrindinius savo konkurentus.

ACB lygoje su 31 pergale per 32 rungtynes pirmauja Madrido „Real“. Antroje pozicijoje žengia 28 kartus per 32 turus laimėjusi „Barcelona“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)