Po pirmosios mačo pusės Ettores Messinos auklėtiniai turėjo dviženklį pranašumą 50:40.

Trečiame ketvirtyje šeimininkai kibo į atlapus svečiams, kurie vis atlaikydavo „Bayern“ bandymus priartėti. Prieš lemiamą kėlinį „Olimpia“ priekyje buvo 71:63.

Likus 3 min. po Jaleno Reynoldso dvitaškio pagaliau bavarų ekipai pavyko persverti rezultatą 80:79.

Dramatiškoje rungtynių pabaigoje Wade'as Baldwinas ėmėsi iniciatyvos, tačiau triskart nesugebėjo rezultatyviai užbaigti „Bayern“ atakų ir, atrodė, tik skandina savo ekipą.

Tačiau „Olimpia“ to neišnaudojo, o likus 23 sek. greitą išpuolį Vladimiras Lučičius užbaigė įspūdingu dėjimu su pražanga, baudą realizavęs serbas persvėrė rezultatą – 83:82.


Atrodė, kad likus 9 sek. Shavonas Shieldsas turės galimybę baudų metimais sugrąžinti minimalų „Olimpia“ ekipos pranašumą, teisėjai fiksavo pražangą prieš jį, tačiau po epizodo peržiūros arbitrai keitė savo sprendimą, skyrę „Olimpia“ krepšininkui pražangą puolime.

Greitai prasižengusi Milano ekipa siuntė V. Lučičių prie baudų metimo linijos, serbo ranka nesudrebėjo – 85:82.

„Olimpia“ savo išpuoliui turėjo dar 8 sek., paskutinis Malcolmo Delaney tolimas metimas tikslo nepasiekė ir „Bayern“ šventė pergalę 85:82 (23:19, 17:31, 23:21, 22:11).

Serijos rezultatas tapo lygus 2-2, penktosios lemiamos rungtynės vyks Milane gegužės 4-ąją, antradienį.

„Bayern“: Wade'as Baldwinas 18, Paulas Zipseris 16, Vladimiras Lučičius ir JaJuanas Johnsonas po 12, D.J. Seeley 11, Jalenas Reynoldsas 9 taškai.

„AX Armani“: Malcolmas Delaney 28, Shavonas Shieldsas 17, Kevinas Punteris ir Zachas LeDay po 10, Luigi Datome 8 taškai.


Šios poros Eurolygos atkrintamųjų serijos rezultatai:

„Bayern“ – „Olimpia“ 85:82

Reguliariajame sezone abi komandos surinko po 21 pergalę ir 13 nesėkmių, bet dėl geresnio tarpusavio rungtynių santykio „Olimpia“ finišavo ketvirta, „Bayern“ – laipteliu žemiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)