Antras pagal rezultatyvumą visų laikų Eurolygos žaidėjas trečiadienį Rusijoje iš tribūnų stebėjo, kaip „Barcelona“ 78:70 įveikė vietos „Zenit“ ir perėmė iniciatyvą ketvirtfinalio serijoje (2-1).

Užbaigti pastarąją katalonai gali penktadienį vakare, kai žais dar vieną mačą išvykoje. J. C. Navarro neslepia laukiantis būtent tokios atomazgos.

„Nepradėjome atkrintamųjų varžybų gerai, nors žaidėme namuose. Bet susitinkame su labai labai gerai treniruojama komanda. Sankt Peterburge galiausiai žengėme žingsnį į priekį ir tikimės užbaigti seriją penktadienį“, – sakė 40-metis ekipos vadovas.

Jis neslėpė, jog kitoks rezultatas bene didžiausiu biudžetu Europoje disponuojančiam klubui nebebūtų priimtinas.

„Septyneri metai be finalo ketverto yra per daug. Toks klubas kaip „Barca“ visada turi rinkti titulus. Pastaraisiais metais laimėjome kelias Karaliaus taures, tačiau pagrindinis mūsų tikslas – Eurolyga“, – pažymėjo J. C. Navarro.

Ispanas taip pat buvo paklaustas apie savo ilgametį bendražygį šalies rinktinėje Pau Gasolį, kuris praėjusį mėnesį prisijungė prie Šarūno Jasikevičiaus auklėtinių ir kol kas neužsitarnavo ryškesnio vaidmens komandoje.

„Gasolis yra krepšinio legenda, bet jam sunku demonstruoti geriausią krepšinį dvejus metus jo nežaidus. Vis dėlto jis svarbus ne tik aikštėje. Mums svarbu, kaip jis padeda kitiems žaidėjams kiekvienoje treniruotėje. Dabar Pau įgauna pagreitį, kiekvieną dieną jis vis rečiau prisimena savo operuotą pėdą ir turėtų mums daug padėti“, – dėstė J. C. Navarro.


Ketvirtosios serijos rungtynės penktadienį prasidės 20 val. Lietuvos laiku.

Sėkmės ketvirtfinalyje atveju, dėl vietos finale Ispanijos vicečempionai susigrumtų su Milano „Olimpia“ ir Miuncheno „Bayern“ poros nugalėtojais. Italai šioje serijoje kol kas pirmauja 2-1, dar kartą komandos susitiks penktadienį, nuo 21.45 val. Lietuvos laiku.

Eurolygos finalo ketvertas vyks gegužės 28-30 dienomis Vokietijos mieste Kelne. Varžybos bus surengtos be žiūrovų.

Paskutinį kartą Eurolygos finalo ketverte „Barcelona“ lankėsi 2014-aisiais, kuomet užėmė trečią vietą.

Nugalėtojų taurę katalonai kilnojo 2003 ir 2010 metais, abusyk prie titulų aikštėje prisidėjo ir J. C. Navarro.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)