„Fenerbahče“ ketvirtfinalio seriją 0-3 pralaimėjo Maskvos CSKA krepšininkams, o paskutinėse rungtynėse Stambule varžovams nusileido beviltiškai – 68:85. Tai buvo vienintelis serijos mačas, kuriame dalyvavo traumą išsigydęs čekas J. Vesely.

Visgi aukštaūgiui, kaip ir visai koronaviruso praretintai komandai, jis nebuvo sėkmingas. J. Vesely apskritai aikštę teko palikti anksčiau laiko. Trečiajame kėlinyje jis išnaudojo asmeninių pražangų limitą, o paskutinė jo gauta pražanga buvo techninė.

J. Vesely arbitrų link paleido įžeidžiamų žodžių tiradą, kurią Eurolyga traktavo kaip nepagarbą teisėjams ir čekui skyrė 4500 eurų baudą.

31-erių J. Vesely šiose rungtynėse pelnė 8 taškus.

Stambulo komandoje čekas rungtyniauja nuo 2014-ųjų, 213 cm ūgio vidurio puolėjo kontraktas su „Fenerbahče“ galios dar vieną sezoną.

Į finalo ketvertą patekusi CSKA vis dar laukia savo pusfinalio varžovų. Jais bus arba Stambulo „Anadolu Efes“, arba Madrido „Real“ krepšininkai. Šiuo metu šioje ketvirtfinalio serijoje rezultatas yra lygus – 2-2.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)