Orlando „Magic“ naujokas Devinas Cannady patyrė atvirą dešinės kojos lūžį pirmame kėlinyje, kai nesėkmingai nusileido ant parketo mėgindamas blokuoti Edmondo Sumnerio metimą.

„Magic“ vidurio puolėjas Mo Bamba buvo taip sukrėstas traumos vaizdo, kad nusivilko marškinėlius ir uždengė kraujuojančią ekipos draugo vietą.

„Net bloga dėl to incidento. Visų pirma D. Cannady yra geras vyrukas, kuris vertėsi per galvą, kad tik taptų geresniu žaidėju, – po rungtynių kalbėjo „Magic“ ekipai vadovavęs Tyronas Corbinas. Pastarasis pakeitė pagrindinį strategą Steve'ą Cliffordą, kuriam buvo nustatytas teigiamas COVID-19 testas. – Sunku apie tai net pagalvoti. Meldžiamės už jį“.

Krepšininkas sekmadienį buvo operuotas.

„Pacers“ žaidė praėjus mažiau nei 24 valandoms po dvikovos su Detroito „Pistons“, tačiau tai nesutrukdė laimėti. Lemiamu tapo trečiasis kėlinys, kurį Indianos komanda laimėjo 41:20.

„Pacers“ grumiasi dėl 8 vietos Rytų konferencijoje ir visi supranta, kokia didelė čia yra konkurencija, – kalbėjo „Pacers“ strategas Nate'as Bjorkgrenas. – Kiekviena dvikova yra nepaprastai svarbi, o silpnų varžovų čia nėra, nes visos komandos yra geros. Mums reikia tęsti tokį žaidimą – dalintis kamuoliu, kovoti ir atiduoti visas jėgas gynybai“.

„Pacers“ nugalėjo „Magic“ trečią kartą šį sezoną. Kitas rungtynes „Pacers“ antradienį namie žais su Portlando „Trail Blazers“.

Indianos komanda ir toliau verčiasi be dviejų starto penketo žaidėjų, savo bokštų Domanto Sabonio ir Myleso Turnerio, bei atsarginių žaidėjų Jeremy Lambo ir Gogos Gitadzės.

Šį sezoną 40 dvigubų dublių ir 6 trigubu dublius surinkęs D. Sabonis praleido 4 paskutines rungtynes ir nežaidžia nuo balandžio 18 dienos.

Magic“: Malcolmas Brogdonas 24 (8 atk.k., 9 rez.p.), Edmondas Sumneris 21, Justinas Holiday 20, Carisas LeVertas 18.

Pacers: Dwayne'as Baconas 20, Mo Bamba 17.

Kitų rungtynių rezultatai:

„Vašingtono „Wizards“ – Klivlando „Cavaliers“ 119:110

Atlantos „Hawks“ – Milvokio „Bucks“ 111:104

Šarlotės „Hornets“ – Bostono „Celtics“ 125:104

Bruklino „Nets“ – Filadelfijos „Suns“ 128:119

„Golden State Warriors“ – Sakramento „Kings“ 117:113

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)