Trečias rungtynes šią savaitę žaidusi „Barcelona“ Andoroje rungtyniavo be kelių pagrindinės sudėties krepšininkų. Pirmo kėlinio viduryje Š. Jasikevičiaus auklėtiniai pirmavo 19:8, tačiau šeimininkai nepasidavė ir baigiantis kėliniui rezultatą išlygino 23:23. Tiesa, aidint kėlinio pabaigą skelbiančiai sirenai tolimą metimą pataikęs Adamas Hanga išvedė „Barcelona“ ekipą į priekį, o antrame kėlinyje įsismaginę svečiai nuosekliai didino savo persvarą ir baigiantis kėliniui susikrovė rekordinį 12 taškų pranašumą – 44:32.

Vis dėlto, „MoraBanc Andorra“ krepšininkai baltos vėliavos nekėlė ir prieš ilgąją pertrauką atsilikimą sumažino iki 7 taškų (37:44), o antroje rungtynių dalyje spurtavę 14:0 išsiveržė į priekį 55:52. Trečią kėlinį galingu Rolando Smitso dėjimu užbaigusi „Barelona“ sumažino šeimininkų persvarą iki minimumo, o ketvirtame kėlinyje susikaupę svečiai įrodė savo pranašumą.

Lemiamą žaidimo atkarpą 10:2 pradėję svečiai iš Barselonos įpusėjus kėliniui išsiveržė į priekį 64:57 ir daugiau vilčių šeimininkams nesuteikė. Užbaigusi rungtynes dar vienu spurtu 11:0 „Barcelona“ šventė pergalę 79:63.

Nugalėtojų gretose rezultatyviausiai žaidė argentinietis Leandro Bolmaro. 20-metis krepšininkas pelnė 26 taškus. Sėkmingas rungtynes sužaidė ir Pau Gasolis. 40-metis veteranas per 22 minutes surinko 16 taškų ir atkovojo po krepšiais 8 kamuolius. Latvio R. Smitso sąskaitoje – 9 taška ir 6 atkovoti kamuoliai.


Pralaimėjusiems 13 taškų surinko Pauli Fornells. „MoraBank Andorra“ ekipoje rungtyniaujantis Saulius Kulvietis per beveik 28 min. pelnė 5 taškus ir atkovojo 2, o perėmė – 3 kamuolius.

28 pergales per 32 rungtynes iškovojusi „Barcelona“ Ispanijos ACB pirmenybėse užima antrą vietą, o 12 pergalių po 28 mačų turinti „MoraBank Andorra“ ekipa žengia 13-oje pozicijoje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)