Beveik visą mačą pirmavę „dizaineriai“ ketvirtadienį namuose triumfavo rezultatu 80:69 (26:12, 21:17, 18:24, 15:16).

Ettore Messinos auklėtiniai varžovus pribloškė jau dvikovos pradžioje, o antrame kėlinyje pirmavo 22 taškų skirtumu.

Po pertraukos bavarai atsigavo ir vedami Jameso Gisto deficitą apkarpė iki 6 taškų.

Tačiau „Olimpia“ vis dar kontroliavo įvykius aikštėje, o jais nepatenkintas svečių strategas Andrea Trinchieri vieną po kitos užsidirbo dvi technines pražangas ir buvo išvytas iš aikštės.

Paskutiniame ketvirtyje Italijos klubas susigrąžino dviženklį pranašumą bei ramiai užbaigė rungtynes. Tiesa, iškart po finalinės sirenos neišvengta nedidelio susistumdymo tarp abiejų komandų žaidėjų.

„Bayern“ nepadėjo praėjusiame mače susižeidęs Nickas Weileris-Babbas, o jį sėkmingai pavadavęs D.J. Seeley šįkart buvo visiškai „išjungtas“ iš žaidimo ir nepelnė nė taško.

Primename, kad pirmoje serijos akistatoje Milano ekipai pergalę išplėšė Zacho LeDay metimas su finaline sirena – 79:78.

Kitos serijos iki trijų pergalių rungtynės ateinantį trečiadienį vyks Miunchene.

Reguliariajame sezone abi komandos surinko po 21 pergalę ir 13 nesėkmių, bet dėl geresnio tarpusavio rungtynių santykio „Olimpia“ finišavo ketvirta, „Bayern“ – laipteliu žemiau.

„Olimpia“: Kevinas Punteris 20, Sergio Rodriguezas 13, Shavonas Shieldsas 12, Zachas LeDay 10 (7 atk. kam.);


„Bayern“: Wade'as Baldwinas 23 (6 atk. kam., 6 rez. perd., 4 kl.), Vladimiras Lučičius (8 atk. kam.), Jamesas Gistas (7 atk. kam.) ir Jalenas Reynoldsas (4/12 dvit., 5 praž.) – po 11.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)